Veugelers-advocatuur-logo

Wij zijn gespecialiseerd in pensioenrecht

Onze advocaten staan werkgevers, pensioenfondsen, verzekeraars, accountants, actuarissen, advocatenkantoren, intermediairs én (oud-)werknemers bij. Door deze brede ervaring hebben wij een volledig overzicht van alle relevante aspecten van pensioen en de uitvoering daarvan, zodat wij onze dienstverlening naadloos op uw situatie aan kunnen passen.

Adviseren

Uw pensioenregeling moet worden gewijzigd, het arbeidsongeschiktheidspensioen blijkt niet goed te zijn geregeld, of de regeling biedt toch niet de gewenste dekking. Voorbeelden uit de praktijk, waarbij ons kantoor u kan ondersteunen met praktisch en deskundig advies.

Lees meer

Procederen

U besteedt uw tijd liever niet aan langlopende procedures. Maar een conflict kan niet altijd worden voorkomen. Wij lossen uw pensioengeschillen bij voorkeur op zonder tussenkomst van de rechter. Als dat niet mogelijk is, staan onze advocaten u graag bij in een procedure.

Lees meer

Mediation

U wilt een geschil oplossen, maar geen langlopende procedure. Mediation kan een efficiënt alternatief zijn, waarmee tijd en kosten kunnen worden bespaard. In een aantal gesprekken komen wij tot de kern van het geschil, om zo een oplossing te bieden die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Lees meer

Overige diensten

Due diligence

De pensioenadvocaten van Veugelers Advocatuur verrichten due diligence-onderzoek bij overnames. Wij geven aan of op pensioenjuridisch gebied risico’s bestaan. Daarbij stellen wij teksten op voor de noodzakelijke bepalingen in de overnameovereenkomst met betrekking tot pensioengaranties en vrijwaringen.


Presentaties

Op aanvraag verzorgen wij presentaties en incompany trainingen.


Meer weten

Heeft u vragen over onze specialisaties? Wij leggen het graag aan u uit. Met het contact formulier kunt u ons een vraag stellen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

"Keep it short and simple"