Veugelers-advocatuur-logo

Veugelers Advocatuur; gespecialiseerd in pensioenrecht

Bent u veel tijd kwijt aan discussies over uw pensioenregeling? Tijd die u liever aan andere zaken besteedt? De advocaten en mediators van Veugelers Advocatuur, gevestigd in de regio Rotterdam, zijn specialisten op het gebied van pensioen. Wij vertalen complexe vraagstukken naar begrijpelijke en toepasbare adviezen. Wij geven pragmatische oplossingen bij complexe geschillen over pensioen.

Adviseren

Uw pensioenregeling moet worden gewijzigd, het arbeidsongeschiktheidspensioen blijkt niet goed te zijn geregeld, of de regeling biedt toch niet de gewenste dekking. Voorbeelden uit de praktijk, waarbij ons kantoor u kan ondersteunen met praktisch en deskundig advies.

Lees meer

Procederen

U besteedt uw tijd liever niet aan langlopende procedures. Maar een conflict kan niet altijd worden voorkomen. Wij lossen uw pensioengeschillen bij voorkeur op zonder tussenkomst van de rechter. Als dat niet mogelijk is, staan onze advocaten u graag bij in een procedure.

Lees meer

Mediation

U wilt een geschil oplossen, maar geen langlopende procedure. Mediation kan een efficiënt alternatief zijn, waarmee tijd en kosten kunnen worden bespaard. In een aantal gesprekken komen wij tot de kern van het geschil, om zo een oplossing te bieden die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Lees meer

Actualiteiten

Meer actualiteiten
New_year
1 september, 2017

Moet uw pensioenregeling nog worden aangepast vóór 1 januari 2018?

Rekenmachine_en_geld
1 september, 2017

Inspraak deelnemer wenselijk bij waardeoverdracht kleine pensioenen?

Publicaties

Meer publicaties
Europees_parlement
4 october, 2017

Waardeoverdracht op de schop door Europese richtlijn

Adobestock_121892897-1
1 mei, 2017

Veel werk voor geschillencommissies?

Uitspraken

Meer uitspraken
Waarschuwen
18 september, 2017

Waarschuwingsplicht bij waardeoverdracht, Hoge Raad 15 september 2017

Adobestock_145543227
14 februari, 2017

Gerechtshof Amsterdam, 14 februari 2017: Gedifferentieerde korting niet in strijd met Pensioenwet

Meer weten

Heeft u vragen over onze specialisaties? Wij leggen het graag aan u uit. Met het contact formulier kunt u ons een vraag stellen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


Partner

Ius Laboris, global partner for international HR issues


IUSLABORIS-COREBRAND

Het pand

Geschiedenis-pand-veugelers-advocatuur

Ons kantoor is gehuisvest in een prachtig pand in Vlaardingen, Villa IJzermans. Aanvankelijk deed het dienst als woonhuis van een vooraanstaande reder, daarna bood het lange tijd onderdak aan de bank Mees & Zoonen.

"Keep it short and simple"